Mini fotograferinger 18 og 19 juni

18 og 19 juni er satt av til mini fotograferinger av hund. Dette er en kortere fotografering enn vanlig. Men samtidig en fotografering som gir mye for pengene. Du får med 2 høyoppløselige redigerte filer. En Cd med alle de beste bildene i lavoppløselig format (med logo) og en 20x30cm fortstørrelse. 

Mini fotografering passer perfekt for deg som ønsker bilder av hunden din, et par høyoppløselige filer og en forstørrelse. Jeg setter opp timer hele dagen. I tillegg har jeg et begrenset antall timer på ettermiddag/kveld. Hvis du ønsker time etter arbeidstid vær raskt ute. Erfaringsmessig er dette de første timene som blir fullbooket. 

Minifotografering eller vanlig fotografering?

På en minifotografering er det satt av kortere tid enn på en vanlig fotografering. Derfor er det bare mulig å få tatt bilder på en bakgrunn. Mens på en vanlig fotografering rekker man stort sett 2-3 forskjellige bakgrunner. Mange ønsker gjerne en spesiell bakgrunn og da er minifotografering et kjempebra alternativ. I tillegg får man med både høyoppløselige filer og et bilde på papir. 

Se bilder fra tidligere hundefotograferinger her. 

Les gjerne igjennom tips før fotograferingen her

Ta kontakt for å bestille time