Våren er her med vakre blomster og farger. Perfekt for en utendørs familiefotografering

Våren og sommeren er perfekt for utendørsfotografering. Været er relativt forutsigbart, gresset er grønt og det er blomster over alt. I fjor sommer fotograferte jeg denne herlige familien i skogen ved deres hytte. 

Familien består av mamma Vicki, pappa Lal og lille Leah Maria på 1 år. Lal ønsket å overaske Vicki med en fotografering i bursdagsgave når hun var på familiens hytte. Leah Maria hadde akkurat fylt 1år også, så vi kombinerte 1årsfotografering og familiefotografering.

Jeg hadde ikke sett området rundt hytten tidligere, så jeg tok derfor med meg en god del forskjellig utstyr og props for å kunne være så forberedt som mulig. Rundt hytten var det mye skog, som i tillegg var ganske tett. Ikke de letteste forutsetningene med andre ord.

Etter litt undersøkelser hadde vi klart å finne noen fine steder som vi kunne bruke. Stort sett gjelder det bare å åpne øynene og ta området inn over seg, så finner man alltids brukbare steder. De er kanskje ikke akkurat det man hadde i tankene før man begynte. Men da må man bare være fleksibel og gjøre det beste utav det man har. 

Jeg fotograferte også Leas nyfødtbilder et år tidligere og var så heldig å få muligheten til å fotografere 1års bildene av henne. Leah var i godt humør under hele fotograferingen. Dette gjør alltid fotograferingen lettere og gjør også at man får et større utvalg i bilder. Vi tok også familiebilder med potesøksnene til Leah, Delta og Yonas.  

Se også: Bilder fra andre familiefotograferinger

Se også: Bilder fra andre 1årsfotograferinger

Ønsker du bilder av din familie eller ditt barn? Ta kontakt for å bestille time