Tips til gravidfotografering

Graviditeten er en spesiell tid og begivenhet som er verdt å forevige. Ved gravidfotografering ønsker man å fremheve de vakre og formfulle linjene på den gravide kvinnekroppen. Vi bruker lys og skygger hvor magen er i fokus. Jeg har et godt utvalg av bakgrunner, både sort, hvit, grått og fargede. Tenk igjennom hva slags uttrykk du ønsker på bildene, slik at vi kan forberede fotograferingen.  Vi setter ingen begrensninger.  

Gravidfotografering tas i siste del av graviditeten når magen er på sitt fulle, fra uke 30. 

Man kan ta gravidfotografering både med og uten klær. Uten klær bruker vi stoffer for å dekke til og samtidig fremheve den gravide kroppen. Ta med pent undertøy til fotograferingen. Gjerne vanlig og stroppeløs BH i svart, hvit og gjerne hudfarget om du har. Unngå tettsittende klær som lager merker i huden før fotograferingen. Ta gjerne med rekvisitter som barneklær, ultralydbilder eller annet som kan gjøre bildene spesielle og unike for deg. En sort eller hvit skjorte fra barnets far kan og være fint å ha på bildet. 

Barnets far og søsken.

Barnets far og eventuelle søsken er hjertelig velkommen til å være med på fotograferingen. Da får vi tatt flere bilder og skapt noen unike minner for fremtiden. Ta gjerne på matchende klær slik at bildet harmonerer (Sort, hvitt)