Utendørsfotograferinger i hele juni

På grunn av oppussing er jeg uten studio fra og med 8 juni og ut måneden. I denne perioden vil jeg ha tilgang til et midlertidig studio hvor jeg kan ha hundefotograferinger og nyfødtfotografering. Andre fotograferinger vil jeg gjennomføre utendørs. 

Utendørsfotografering gir mange muligheter for flotte bilder av barn, familie, kjærester etc. Nå kan du få fotografering og visningstime for kr 200,-. Grip sjansen og bestill time nå. Kanskje du har en ettåring du ønsker å få fotografert før barnehagestart? Eller kanskje du har en 5/6åring som skal begynne på skolen til høsten som du ønsker å få fotografert før de plutselig blir store.

Familiebilder er også morsomt å ta nå i overgangen mellom vår og sommer. Mulighetene er mange med lyse ettermiddager.  

Se bilder fra tidligere ettårsfotograferinger her

Se bilder fra tidligere familiefotograferinger her 

Klikk her for å bestille time