Januartilbud på hundefotografering

Bestill valgfri hundefotograferingspakke og få med et 10x15cm innrammet bilde. 

Nå har du mulighet til å få tatt bilder av hunden din hos profesjonell hundefotograf. Jeg tar bilder av hunden din i studio eller utendørs. Jeg har mye erfaring med hund og har spesialisert meg på hundefotografering, noe som gjør at jeg får frem det lille ekstra i bildene. Jeg har et godt utvalg av bakgrunner og props i studio for unike bilder.  

Det er ingen begrensning på hvor mange hunder du kan ha med, har du 3 hunder så tar vi bilder av alle. Ønsker du noen bilder av deg og hunden er dette også inkludert i prisen.

Jeg har fire forskjellige pakker og velge mellom. Fineart er den mest esklusive pakken. Her får du et stort bilde på 40x60cm innrammet i en flott ramme. Bildet blir printet på eksklusivt papir og lakket for beskyttelse. Det blir levert uten glass og passepartout. Dette gir et anderledes uttrykk som passer veldig godt på hundebilder og som tar seg godt ut på veggen. 

I lerretspakken får du med et lerret på 35x53cm. Dette er montert på en 3.2cm blindramme og er lakket for beskyttelse. 

I rammepakken får du et bilde på 30x40cm innrammet i en enkel svart eller hvit ramme. Rammen kommer med 5cm passepartout rundt bildet og glass. 
På alle disse pakkene følger det også med et webgalleri med bildene i lavoppløselig format. Hvor du får se på bildene og velge ut det du ønsker i ramme eller på lerret. I tillegg til dette får du med en høyoppløselig kopi av det innrammete bildet og alle de lavoppløselige bildene på cd med unikt cover. Lavoppløselige bilder har logo i høyre hjørne.  

Jeg har også en filpakke. Her følger det med 8 redigerte bilder i høyoppløselig format. Det følger også med et webgalleri hvor du får se på bildene og velge ut hvilke du vil ha redigert. 
De redigerte bildene leveres på cd med unikt cover sammen med kopi av alle de lavoppløselige bildene. Lavoppløselige bilder har logo i høyre hjørne. 

Alle som bestiller time til hundefotografering i januar får med et innrammet bilde på 10x15cm, verdi 950kr.