Ane, Thilo og Happy vant fotografering hos hundefotograf

Tidligere i høst hadde jeg hadde jeg en konkurranse på Hodne Design sin facebook side hvor vinneren ville få en fotografering med visningstime, et 30x40cm innrammet bilde samt CD med lavoppløselige bilder.

Ane var den heldige vinneren av konkurransen og valgte å bruke premien til en hundefotografering. Ane har to Staffordshire Bull Terriere, Happy og Thilo. Hun ønsket litt forskjellige bilder av de. Portretter og bilder sammen. Og vi tok utgangspunkt i to forskjellige bakgrunner. Gul og blå. 

Happy og Thilo var eksemplariske hunder å fotografere. Mens den ene ble fotografert ventet den andre tålmodig. Begge var med på alt morsomt vi prøvde på og storkoste seg. 

I det siste har jeg tatt en del morsomme og anderledes bilder under fotograferingene som jeg samler sammen til et lite prosjekt som jeg håper å dele med dere iløpet av våren. 

Hvis du ønsker å se flere bilder jeg tar som hundefotograf, klikk her.