Hundefotografering i Oslo 7.mars

hundefotograf-i-oslo

7.mars kommer jeg til Oslo for hundefotograferinger. Nå har du mulighet til å få tatt bilde av dine hunder. 

Jeg setter opp studio i Oslo den 7.mars. Jeg har fått låne Fot og Helseakademiets lokaler på EGER. Midt på Karl Johan. Jeg tar med alt utstyr jeg trenger for å ta fantastiske bilder! Jeg har et godt utvalg av bakgrunner i mange farger i tillegg til svart og hvit.  

Jeg har jobbet som hundefotograf i snart 4 år. I løpet av disse årene har jeg fått mye erfaring med fotografering av hunder og utviklet mitt eget uttrykk og arbeidsmåte med hundene. Jeg etterstreber at det skal være en positiv opplevelse for hundene å bli fotografert. Jeg er i tillegg utdannet hundeinstruktør. Noe som også er til hjelp under fotograferingene.

Det er kun tre ledige timer til hundefotografering denne dagen. Det er kl 11, 13 og 15. Så vær tidlig ute med bestilling. Nedenfor ser du de fire forskjellige pakkene jeg har å velge mellom.