Gratis nyfødtfotografering ved kjøp av gravidfotografering

En periode ender og en ny starter

9 måneders venting er snart over og en ny epoke skal starte. Dette er absolutt verdt å forevige. Derfor gir jeg bort gratis nyfødtfotografering til alle som bestiller gravidfotografering hos meg. Da får man både bilder av graviditeten og den lille nyfødte babyen. Jeg har ut juni tilbud  på gravidfotografering og nyfødtfotografering til kr 600,-. Ordinært 800,-.

Gravidfotografering tas i siste del av graviditeten når magen er på sitt fulle, fra uke 30. Bestill time iløpet av juni, så setter vi opp fotografering når det passer best i forhold til din graviditet. 

Graviditeten er en spesiell tid og begivenhet som er verdt å forevige. Ved gravidfotografering ønsker man å fremheve de vakre og formfulle linjene på den gravide kvinnekroppen. Vi bruker lys og skygger hvor magen er i fokus.

Nyfødtbilder er et minne for livet. Nyfødtpreget til barnet forsvinner fort og det er lett å glemme hvor små og uskyldige de har vært. Og så er det koselig å ha bilder av barnet på veggen.

Se også: Bilder fra andre gravidfotograferinger

Ønsker du bilder av din hund? Ta kontakt for å bestille time