Valpefotografering med Boxere, Fransk Bulldog og Cavalier King Charles Spaniel

Tilbake i februar satte jeg av en dag til lek og morro i studio. Målet med dagen var å få fotografert noen nye raser jeg ikke hadde hatt i studio før samt valper av raser jeg tidligere hadde fotografert. Jeg ønsket å utvikle portfolioen min med flere portretter av hunder mot farget bakgrunn. Jeg liker kjempegodt å jobbe med farget bakgrunn og de mulighetene det gir. Hvordan man kan fremheve hunden på andre måter etc. Jeg benyttet også sjansen til å jobbe litt med et prosjekt jeg har og som jeg kommer til å publisere snart.

Jeg fikk besøk av 3 Boxere, To Franske Bulldogger og en King Charles Spaniel. 

Hver hund ble fotografert på to forskjellige bakgrunner.

Første Boxer ut var Henry. En flott rød og hvit boxer på 7 måneder. Han ble fotografert på beige og blå bakgrunn. Deretter kom lille Ask på 3 måneder. Han er hvit med en mørk flekk rundt øyet. Som jeg også har vært så heldig å få bli bedre kjent med gjennom å ha han på valpekurs. Ask fotograferte vi mot blå og gul bakgrunn. Siste Boxer ut var Marley. En brindle boxer med masse energi som ble fotografert mot brun og blå bakgrunn.

Den Franske Bulldoggvalpen Gunnar hadde med seg storesøster Vera på fotograferingen. Jeg benyttet sjansen til å fotografere begge, samt få noen bilder av de sammen. De ble fotografert mot gul og blå bakgrunn. 

Jippi var dagens eneste tispevalp. En helt herlig Cavalier King Charles Spaniel. En så rolig, medgjørlig og kosete valp skal man lete lenge etter. Og de skjønne øynene smelter hjerter. Jippi ble fotografert mot gul og lilla for å få frem pelsfargen hennes best mulig.  

Se også: Bilder fra andre hundefotograferinger

Ønsker du bilder av din hund? Ta kontakt for å bestille time

Henry

Henry

Gunnar

Gunnar

Vera

Vera

Henry

Henry

Marley

Marley

Jippi

Jippi

Jippi

Jippi

Ask

Ask