Utendørs hundefotografering med Buster og Iris

hundefotograf-hundefotografering-fotograf-sarpsborg-

I September fotograferte jeg Iris og Buster, en 2,5 år gammel Flatcoated Retriver, på Kalnes. Buster er en glad og lykkelig hund med utømmelig energi. Men denne dagen ble han faktisk sliten. Det lynet og tordnet rundt oss på alle kanter og 2 minutter etter at vi var ferdig kom hele himmelen ned.

Iris og Buster trener for at Buster skal bli godkjent redningshund. En viktig jobb. Derfor ønsket Iris noen bilder hvor de gikk spor. I tillegg til dette ville hun ha noen portretter av Buster og noen bilder hvor han løpte og koste seg. Vi klarte å få tatt litt av hvert av bilder. 

Lysforholdene var krevende og varierende. Vekslet mellom tunge mørke skyer forran solen og fint sollys. Så det ble noen pauser innimellom for å vente på lyset. På slutten tok vi noen bilder mot det nye sykehuset på Kalnes. Der kan dere se regnværet i bakgrunnen. 

Jeg jobber som proffesjonell hundefotograf. Her kan du se andre hundebilder jeg har tatt.

hundefotograf-hundefotografering-fotograf-sarpsborg-1
hundefotograf-hundefotografering-fotograf-sarpsborg-2
hundefotograf-hundefotografering-fotograf-sarpsborg-4
hundefotograf-hundefotografering-fotograf-sarpsborg-7
hundefotograf-hundefotografering-fotograf-sarpsborg-5
hundefotograf-hundefotografering-fotograf-sarpsborg-6