Kjærestefotografering i parken med Hans-Erik og Kristine

Kjærestefotografering-kjærestefotograf-fotograf-sarpsborg-fotografering-1

I sommer hadde jeg kjærestefotografering i parken med Hans-Erik og Kristine. Kristine skulle til høsten starte studier i Ungarn og de ønsket derfor å få tatt bilder før hun flyttet. 

Hans-Erik og Kristine ønsket litt anderledes og mørke kjærestebilder som passet deres personlighet og stil. Derfor tok jeg med blitz for å gi meg selv litt flere muligheter. Vi så også etter litt andre bakgrunner i parken enn jeg pleier å bruke. Vi tok også noen litt lysere bilder for å ha litt å velge mellom. 

Vi fotografer har forskjellige tilnærminger til hvordan vi tar bilder og hva slags bilder vi tar. Noen har en tilnærming hvor man fanger en historie gjennom fotograferingen og bildene og gjerne ikke bruker blitzer osv for å forme bildene. Mens jeg jobber mer med lyssetting med blitzer og poseringer. Jeg jobber for å få bilder som egner seg godt til forstørring og innramming. Som tar seg flott ut på veggen, og som er unike. 

 

Se bilder fra andre kjærestefotograferinger her 

Kjærestefotografering-kjærestefotograf-fotograf-sarpsborg-fotografering-
Kjærestefotografering-kjærestefotograf-fotograf-sarpsborg-fotografering-2
kjæreste-kjærestefotograf-kjærestefotografering-fotograf-hodne-design-hodnedesign-pål-hodne--2.jpg
Kjærestefotografering-kjærestefotograf-fotograf-sarpsborg-fotografering-3