En flokk med Cavalier King Charles Spanieler

I sommer hadde jeg stand på hundens dag i Sarpsborg. En av de som bestilte time der var Åse som er oppdretter av Cavalier King Charles Spaniel. Hun hadde små nyfødte valper som hun ville få tatt bilder av. Og booket time til hundefotografering så vi fikk tatt bilder av de rett før de ble 8 uker og levert til sine nye eiere. Bla. sånn at hun kunne levere med bilder av valpene til de nye eierne. Noe jeg syntes var en veldig fin ting å gjøre. Gå et lite ekstra skritt for valpekjøperne. Tispen fikk 6 valper. 4 hannhunder og 2 tisper. Vi tok bilder av alle hver for seg, gutter sammen, jenter sammen og alle sammen. Og så tok vi bilder av mamma og "tante". Her kommer noen bilder fra fotograferingen. Håper dere liker bildene. Legg gjerne igjen en kommentar hvis dere liker de :)