Eva og Frank-Erik sitt bryllup - Bryllupsfotografering

Jeg var så heldig å få i oppdrag om bryllupsfotografering og følge Eva og Frank-Erik på deres bryllupsdag 23.06.2012. Dette var en utrolig spennende opplevelse og jeg er veldig takknemmelig for at de valgte meg til å fotografere denne viktige dagen. Jeg møtte Eva og Frank-Erik for første gang for et år siden når vi var på et lydighetssteve. Eva kjente fra før samboeren min Ann Charlott. I november tok de kontakt og lurte på om jeg ville fotografere bryllupet deres. Jeg ble med en gang litt usikker på hva jeg skulle svare, men bestemte meg for å si ja. Et bryllup er en viktig begivenhet og jeg måtte derfor være sikker på at jeg følte at jeg taklet oppdraget før jeg svarte ja. I samme øyeblikk som jeg svarte ja begynte forberedelsene. Noe utstyr ble kjøpt inn, måtte jo sørge for å ha nok batterier og minnekort blant annet. Når dagen kom var jeg spent, men følte meg godt forberedt. Og bortsett fra at det regnet når bruden ankom kirken og igjen begynte å regne når vi skulle ta byllupsbildene gikk dagen veldig fint. Eva og Frank-Erik er veldig hyggelige og behagelige mennesker å være sammen med, og det gjorde jobben min veldig mye enklere.