Super Moist Chocolate Cupcakes med Dark Chocolate Cheese Frosting.

Jeg har alltid vært veldig glad i å bake. Men interessen var litt dårlig i noen år. Nå i det siste har den imidlertid kommet tilbake. Jeg liker spesielt godt å bake cupcakes. Det er også de kakene jeg liker best å spise. Det som er veldig morsomt med cupcakes er at man kan dekorere de veldig fint og kombinere smaker på en spennende måte. Cupcakes er også veldig fine å servere etter en fotografering også. Det ble delt ut en del cupcakes i høst. Jeg skal prøve å holde denne tradisjonen ved like dette året også.

Til jul fikk jeg en ny bok med oppskriter. Just Sweet av Manuela Kjeilen. En fantastisk bok med gode oppskrifter. Så i dag stod en av hennes oppskrifter på planen. Nemlig Super Moist Chocolate Cupcakes med Dark Chocolate Cheese Frosting. Jeg tror dette er de beste cupcakes'ene jeg har spist. De er farlig gode. Oppskriften kan dere finne på Manuela Kjeilen sin blogg http://www.passionforbaking.com/blog/2012/03/31/super-moist-chocolate-cupcakes/, det samme med oppskrift på topping http://www.passionforbaking.com/blog/2012/01/01/dark-chocolate-cheese-frosting/. Jeg vil også anbefalle boken hennes.

Måtte dokumentere bakingen i dag. Og selvfølgelig så skulle Frost være assistent. Han satt og passet på at jeg gjorde alt riktig og fulgte oppskriften til punkt og prikke.