Fotografering med min gode venn og nabo Toralf

Portrett-portrettfotograf-menneske-fotograf-Toralf-4200-Edit.jpg

Dette her er min gode venn og nabo Toralf. Han stiller alltid opp for venner når man trenger det. Og han var ikke vanskelig å be når jeg trengte en modell til litt testing av nye bakgrunner og props.

Etter min mening var han i desperat behov etter nytt profilbilde til facebook. Derfor inviterte jeg han oppom for en liten fotografering. Med tre nye fantastiske bakgrunner fra Gravity Backdrops, så blir det litt testing av lys og diverse. Da er det veldig greit med en tålmodig mann som Toralf. Vi kom oss igjennom en bakgrunn denne gangen. Jeg tror Toralf stiller opp igjen når neste bakgrunn skal testes.

Portrett-portrettfotograf-menneske-fotograf-Toralf-4161-Edit.jpg
Portrett-portrettfotograf-menneske-fotograf-Toralf-4174-Edit.jpg
Portrett-portrettfotograf-menneske-fotograf-Toralf-4130-Edit.jpg
Portrett-portrettfotograf-menneske-fotograf-Toralf-4127-Edit.jpg