Planlegger du bryllup i 2019?

Bryllupsfotograf-bryllupsfotografering-sarpsborg

Planlegger du bryllup i 2019 og leter etter bryllupsfotograf? Kanskje er jeg den du leter etter.

Valg av bryllupsfotograf er veldig personlig. Du skal like bildene fotografen tar. I tillegg er det viktig å ha god kjemi med fotografen. Derfor har jeg alltid planleggingsmøte i forkant av bryllupet hvor vi blir bedre kjent. Det kan også være hyggelig å bli kjent gjennom en kjæreste/forlovelses-fotografering. Da blir dere vant med hvordan jeg jobber. Og dere får fine bilder dere kan bruke til innbydelser, som album dere kan vise frem i bryllupet og som minner om tiden før dere ble gift.

Dette er grunnen til at jeg i 2019 ønsker å gi bort en kjærestefotografering til alle som booker meg som bryllupsfotograf. Hvis du bestiller heldags eller halvdags bryllupsfotografering får du i tillegg med 15 høyoppløselige bilder fra fotograferingen.

Priser på bryllupsfotografering finner du her

Ta gjerne kontakt for en uforpliktende prat