Tine og Thomas - Fantastisk bryllup i Nedre Eiker og Norefjell

6. august 2016 ga Tine og Thomas hverandre sitt ja i en rørende seremoni i fantastiske Nedre Eiker Kirke. Selskapet holdt de på Norefjell Ski og Spa. 

Jeg fulgte Tine fra forberedelsene hos frisøren. Tine hadde en hyggelig stund med forloveren sin. Hos frisøren ble hun sminket, fikk ordnet håret og hadde det fint og koselig. Frisørsalongen la alt til rette for en hyggelig opplevelse.

Man kan ikke si det samme om været. Man kan ikke si det samme om været. Regnværet på formiddagen denne dagen er noe av det værste jeg noen gang har opplevd. Og det sier ganske mye når det kommer fra en eksilbergenser. Heldigvis hadde vi mulighet for å fotografere inne på hotellet om det skulle bli nødvendig. Tine klarte heldigvis å komme seg til kirken uten at hår og sminke ble ødelagt. Og da var alt klart for en vakker seremoni. 

Nedre Eiker kirke overrasket på en utrolig positiv måte. Jeg er alltid hensynsfull under vielsen for å unngå stjele fokus. Samtidig som jeg skal gjøre jobben min og få tatt bilder. I kirken var det godt tilrettelagt for fotografering som gjorde at jeg fikk tilgang til å ta bilder fra steder jeg vanligvis ikke får tatt bilder fra. Blandt annet bak alteret, noe som ga en annen vinkel på bildene når Tine og Thomas ga hverandre sitt ja.  

Etter vielsen skulle vi ta bilder med venner og familie utenfor kirken. Og da var det dette været da. Regnet hadde stoppet. For en flaks. Det holdt til at vi fikk tatt alle bildene vi skulle ta før vi fikk satt oss i bilene for å kjøre til Norefjell. Her hadde vi på forhånd valgt ut et par forskjellige steder vi planla å ta bilder. Og etter en lang kjøretur i regn kom vi frem. Og igjen var vi heldige. Skyene lettet og vi kunne ta bilder med det vakre landskapet i bakgrunnen. Bryllupsbildene tok vi i skibakken på Norefjell. Der fant vi et fint platå med utsikt over Krøderen. Vi fikk til og med litt skyer i bakgrunnen.  

Det var utrolig morro å følge Tine og Thomas gjennom deres store dag. Det var fantastisk å se deres kjærlighet til hverandre, familie og venner. 

Til sist vil jeg si tusen takk for at jeg fikk lov til å fotografere bryllupet deres. Og så vil jeg ønske dere alt godt i fremtiden.

Skal du gifte deg i og er på jakt etter bryllupsfotograf? Ta kontakt for en uforpliktende prat

Her finner du bilder fra andre bryllup jeg har fotografert