Det er ikke mange dager som er mer spesiell enn bryllupsdagen. Man skal si ja til å leve resten av livet sammen med personen man elsker. I gode og onde dager. Selve dagen er en fest. Brudeparet skal feires. Minner skapes. Minner det er lett å glemme. Men også lett å ta vare på gjennom bilder og album. Jeg fotograferer vielsen og bryllupsbildene etterpå eller bare bryllupsbildene. Jeg fanger de viktige øyeblikkene med kamera og gir dere muligheten til å ta vare på alle minnene. 

Jeg dokumenterer dagen og fanger alle de små øyeblikkene. Under bryllupsfotograferingen er jeg opptatt av at dere skal være avslappet og komfortable. Jeg fotograferer naturlige og dokumentariske bilder samtidig som jeg trekker inn poserte og lyssatte bilder med en kreativ tvist. Fotograferingen skal ta vare på minnene deres fra bryllupsdagen.

Vi ønsket en bryllupsfotografering med fine bilder men litt utenfor det tradisjonelle og syntes de traff mitt i blinken! Det var for det første en gøy fotografering og man merket de var veldig nøyaktige på poseringene som jo er så viktig for et godt bilde. Når bildene kom ble jeg målløs, kunne nesten ikke tro det var oss! Vi kunne ikke fått bedre bilder og ikke minst en gøyere fotografering til tross for sterk vind i alle retninger. Kanon innsats og anbefaler på det sterkeste hvis du har sans for detaljer og vil få best ut av minnene.
— — Terese og Kristine