Stine og Anders sitt bryllup på Fredriksten festning

Bryllupsfotografering av Stine og Anders sitt flotte bryllup på Fredriksten festning i Halden

29. august i fjor hadde Stine og Anders et vakkert bryllup ute på Fredriksten festning i Halden.  Med nydelig vær lå alt til rette for en fantastisk bryllupsseremoni. 

Kanskje noe uventet for gjestene gjorde bruden sin entre via trappen over seremoniplassen. Hun ble fulgt ned trappen av sin far som overleverte henne til Anders før de sammen gikk opp til alteret. Før bruden kom brudepikene, hvor Anders sin eldste datter bar ringene. Hun leverte også ringene ved alteret. Vielsen hadde fin musikk og god stemning. 

Etter vielsen ble det skåling i champagne og litt prat med gjestene før alt av gjester og familie ble med på gruppebilder. Vi avsluttet fotograferingen med å ta bryllupsbildene i nydelige omgivelser på festningsområdet. Det ble både lekne og seriøse bilder. 

Ønsker du å se bilder fra tidligere bryllupsfotograferinger? Klikk her.
Ønsker du å se priser på bryllupsfotografering? Klikk her.

Ta gjerne kontakt om det er noe du lurer på eller legg igjen en kommentar :)