Minifotografering av hund inn i prislisten

Etter å ha satt opp mini fotografering av hund to dager i juni har jeg nå bestemt meg for å ta mini fotografering inn i prislisten. Dette er en kortere fotografering enn vanlig. Men samtidig en fotografering som gir mye for pengene. Du får med 2 høyoppløselige redigerte filer. En Cd med alle de beste bildene i lavoppløselig format (med logo) og en 20x30cm fortstørrelse. 

Mini fotografering passer perfekt for deg som ønsker bilder av hunden din, et par høyoppløselige filer og en forstørrelse. Mini fotografering taes i studio og på avtalt bakgrunn. 

Minifotografering eller vanlig fotografering?

På en minifotografering er det satt av kortere tid enn på en vanlig fotografering. Derfor er det bare mulig å få tatt bilder på en bakgrunn. Mens på en vanlig fotografering rekker man stort sett 2-3 forskjellige bakgrunner. Mange ønsker gjerne en spesiell bakgrunn og da er minifotografering et kjempebra alternativ. I tillegg får man med både høyoppløselige filer og et bilde på papir. 

Mini fotografering gjelder for en hund. Ønsker man bilder sammen med eier, barn eller flere hunder er det vanlig fotografering som gjelder. 

Tilbud til de fem første som bestiller!

De tre første som bestiller mini fotografering får med et innrammet bilde på 18x24cm. De to neste får med et innrammet bilde på 10x15cm. Verdi fra kr 960,-

Se bilder fra tidligere hundefotograferinger her. 

Les gjerne igjennom tips før fotograferingen her

Ta kontakt for å bestille time