Bindi og Waffles hos hundefotograf

Bindi og Waffles er to nydelige Cocker Spanieler. Bindi er en eldre dame på 10 år som begynner å bli litt grå i ansiktet. Waffles er en ung jente på 2 år og full av energi.  Valgte bakgrunner i samråd med eier og jeg synes disse passet godt til hundene. 

Hundefotografering er noe av det morsomste jeg gjør. Jeg føler meg veldig heldig og priviligert som får lov til å jobbe med det jeg elsker. Hunder og barn er veldig spesielt å fotografere. Man må jobbe helt anderledes enn man kan gjøre med voksne, så utfordringen med å få gode bilder er til tider større. Samtidig er ikke barn og hunder selvbevisste, som gjør at de også er lettere å fotografere. 

Jeg har ledige timer til hundefotografering i ukene som kommer. 
Ta kontakt for å bestille time. 

Ønsker du å se bilder fra tidligere fotograferinger? Klikk her

hund-hundefotograf-hundefotografering-fotograf-hodnedesign-pål-hodne--4.jpg
hund-hundefotograf-hundefotografering-fotograf-hodnedesign-pål-hodne--3.jpg