Gravidfotografering og tvillinger på nyfødtfotografering

Karoline var gravid med tvillinger når hun kom og tok gravidbilder ca 2 måneder før barna kom til verden. Vi tok bilder med forskjellige klesvalg, farger og poseringer for å fremheve magen og skape vakre bilder som man kan være stolt av å henge på veggen.

Brun bakgrunn ble brukt for å skape en fin harmoni i bildene og et annet uttrykk enn sort og hvit bakgrunn gir. Denne bakgrunnen gjør seg veldig godt på ferdige innrammede bilder. Vi tok også familiebilder med de nyfødte babyene på samme bakgrunn for en fin helhet. 

Nyfødtfotografering 

Nyfødtfotografering av tvillinger var en ny og veldig spennende opplevelse for meg. Karoline og Per-Kristian hadde fått to nydelige gutter. Ludvig og Theodor. De ble fotografert hver for seg og sammen.

Jeg var spent på hvordan det ville bli å fotografere to babyer samtidig. For innimellom kan en nyfødtfotografering være krevende med barn som ikke vil sove. Heldigvis var dette en drømmefotografering. Begge to sov stort sett igjennom hele fotograferingen, bare avbrutt av ammepauser. 

Vi fotograferte også Ludvig og Theodor sammen med storesøster hver for seg og sammen. 

Se bilder fra tidligere gravidfotograferinger her.
Se bilder fra tidligere nyfødtfotograferinger her.

Få gratis nyfødtfotografering ved kjøp av gravidfotografering. 
Ta kontakt for å bestille time

nyfødt-nyfødtfotograf-nyfødtfotografering-fotograf-hodnedesign-pål-hodne-.jpg