Michelle og Eddie hadde med seg Amy og Aro på hundefotografering

Michelle og Eddie hadde i høst med seg hundene Amy og Aro for hundefotografering og familiefotografering. 

Michelle og Eddie kom til meg for å få tatt bilder av hundene sine og samtidig få tatt et familiebilde. Portretter av hund er noe av det morsomste jeg vet å fotografere. Jeg elsker å jobbe med å få frem det beste i hundene. Samtidig som det er viktig å ikke glemme personligheten deres. Det ble valgt ut bakgrunner som fremhever hunden og som tilfører noe til bildet.

Vi hadde en morsom og hyggelig fotografering med hunder som jobbet hardt for belønning, og som fikk en positiv opplevelse i studio. Michelle og Eddie endte opp med tre innrammete bilder. Ett av seg og hundene. Og to av hundene.

Amy og Aro er to hunder som er kjempelett å fotografere. De er godt trent på sitt og bli, samt følger godbit og leker lett med blikket. De hadde heller ikke noe problem med å sitte på krakk som jeg ofte bruker under fotograferingene. Denne gjør det lettere å holde hundene på ett sted. 

Jeg har etterhvert nå fått et godt utvalg av fargede bakgrunner, som gir meg en rekke muligheter for unike uttrykk i bildene.