Design av hjemmeside for Eva Ottesen

Tidligere i høst tok Eva kontakt med meg for å få laget en hjemmeside. Hun hadde tatt et stort skritt og skulle selge salongen sin for å satse 100% på Forever Living. Eva er forhandler, senior manager, team leder m.m.

Eva sitt mål med hjemmesiden er ikke produktsalg, siden det foregår gjennom andre kanaler. Men å få nye forhandlere med seg og bygge opp teamet sitt. Fokuset på siden ligger på Eva og hva hun kan tilby til sine forhandlere. Samt viser fordelene med Forever Living sitt system og filosofi.

I forbindelse med hjemmesiden trengte Eva også nye bilder. Derfor ble det et designmøte hvor vi gikk igjennom skisser og ideer, samt fotografering. Her fikk vi tatt bilder som passet til designet jeg hadde vist og som Eva godkjente. Vi tok litt forskjellige portrettbilder og morsomme bilder til bruk på siden

Hjemmesiden

På siden var det viktig med en forside som fanget oppmerksomheten og som gjorde leserne nysgjerrig på Eva og Forever Living. Derfor brukte vi en slider på toppen som i tillegg var animert. Denne gir et umiddelbart blikkfang sammen med de nye bildene. Siden er enkel og oversiktlig. Den er lett å manøvrere seg rundt på. Siden er også bygget på wordpress. Noe som var viktig for Eva. Wordpress er et fint verktøy, som gir sider som er enkle å oppdatere, forandre og vedlikeholde.

Siden kan du se på www.evaottesen.no

Ønsker du ny hjemmeside? Ta kontakt for uforpliktende prisoverslag