Klar for et nytt år!

Et nytt år er lagt bak oss

Et par dager inne i det nye året tenkte jeg å se litt tilbake på året som gikk. 2013 ble et veldig spennende år med en rekke interessante prosjekter og spennende kunder. Både på grafisk og foto. Det ble mitt travleste år på fotograferingsfroten. Noe jeg synes er utrolig morro. Og jeg håper den trenden fortsetter i 2014.

For et år siden skrev jeg et blogginlegg her om at jeg ønsket å få blogget mer i 2013. På våren klarte jeg dette bra, men på høsten ble det litt dårlig med oppdateringer. Mye av grunnen til dette har vært at høsten ble travel med mye oppdrag. Så blogging ble nedprioritert. Og jeg kan jo egentlig ikke klage på det. Det betyr også at jeg har masse bilder fra høstens fotograferinger som bare ligger og venter på å bli publisert. Det kommer en liten smakebit på noen her i dag.

Rett før jul fikk jeg flere nyfødtfotograferinger som skal ha visningstime nå i januar. Jeg ser veldig frem til å vise bildene. I året som kommer håper jeg å få sjansen til å fotografere mange flere nyfødte babyer. Det er noe jeg trives veldig godt med, og jeg synes det er fantastisk å se uttrykket til foreldrene når de ser igjennom bildene på visningstimen, se den stoltheten de har for barnet sitt. Jeg er veldig priveligert som får lov til å ta del i den tiden og de følelsene Her kommer noen nyfødtbilder, og så fortsetter teksten etter bildene

Jeg hadde og en del hundefotograferinger i 2013. En god del av disse var utendørs, og det var veldig spennende. Jeg hadde to turer til Oslo hvor jeg satte opp studio. Og der fikk jeg sjansen til å fotografere noen nydelige hunder. Og jeg håper at jeg får muligheten til å gjøre det igjen i 2014. I romjulen benyttet jeg tiden til å eksperimentere i studio. Jobbet en del med nye oppsett som jeg gleder meg til å ta i bruk på hund. Bloggpost om dette kommer litt senere

Sommerferien ble brukt til oppusing av soverommet, så den skikkelige ferien kom ikke før i november når vi dro 11 dager til Italia, med hunder. Dette var første gang vi hadde hundene på fly. Så det var ganske nervepirrende. Men det gikk veldig fint og vi fikk slappet skikkelig av og kost oss i Italia. Vi bodde i Bolsena, en liten by ca to timer nord for Roma. En koselig liten by med veldig hyggelige mennesker. Vil anbefalle alle å ta en ferie dit ;) Italia overasket meg veldig, og jeg gleder meg stort til vi skal tilbake dit i påsken. Under er et bilde av min fantastiske samboer foran Coloseum, og et av katedralen i Orvietto.

Jeg fikk også mulighet til å fotografere noen slanger i året som var. Dette var veldig morro og jeg gleder meg til å legge ut bildene fra den fotograferingen. 2013 var jo året hvor mange reptilinteresserte håpte at forbudet mot reptiler skulle bli opphevet. Eller at ihvertfall noen reptiler skulle bli lovlige. Men dette skjedde for noen desverre ikke. Men uavhenig av forbud eller ikke så syntes jeg det var utrolig spennende å få sjansen til å fotografere disse flotte dyrene.

Til sist vil jeg ønske alle et riktig godt nytt år. Og håper jeg ser deg på en fotografering iløpet av året. Eller kanskje du trenger en logo eller ny hjemmeside.