Kattefotografering av Lillepus

Kattefotografering er noe ganske annet enn å fotografere hunder. Hunder er lettere og styre og trene. Men katter har egne meninger, og det kan gjøre sitt for å få bildene spesielle. Dette gjør også at man må tenke anderledes ved fotografering av katter. F.eks trives katter sjeldent rett på bakgrunn. Så å fotografere katt mot hvit bakgrunn blir somregel ikke så pent. Derfor bruker jeg andre hjelpemiddler når jeg fotograferer katt. F.eks stol, krakk eller klatrestativ. Ved fotografering av katt kan man heller ikke forvente like mange bilder som av en hund. For vi jobber i mye større grad på deres premisser. Og har heller ikke de samme mulighetene for bestikking med f.eks godbiter og leker.

Bildene jeg viser nå er tatt av min egen katt. Hun liker egentlig ikke å bli fotografert. Spesielt ikke i studio. Men når hun fikk en god stol å ligge på ble det egentlig ganske så greit syntes hun. Og med litt kos bak øret ble det enda bedre. Så da ble det tatt noen forskjellige bilder.

Hva synes du om bildene? Legg gjerne igjen en kommentar under.

_MG_2640 - Version 2.jpg