Skal du gifte deg i 2018?

Ikke glem å bestille bryllupsfotograf til å forevige dagen. Jeg har fortsatt noen ledige helger til bryllupsfotografering og vil gjerne bli kjent med dere og fotografere deres bryllup! Ta vare på minnene fra dagen så dere kan gjennoppleve den fantastiske bryllupsdagen deres senere i livet.

Jeg tilbyr fire typer bryllupsfotografering. Fra fotografering av bryllupsbildene til heldags bryllupsfotografering fra forberedelser til kvelden. Jeg har et møte med brudeparet i forkant av bryllupet for å bli kjent og gå igjennom planene for dagen. 

bryllup-bryllupsfotografering-bryllupsfotograf-sarpsborg-20170617-_H2A2728anneli_phillip_WEB.jpg
bryllup-bryllupsfotografering-bryllupsfotograf-sarpsborg-20170520-_H2A1178Camilla-og-ruben_WEB.jpg
bryllup-bryllupsfotografering-bryllupsfotograf-sarpsborg-20170708-_H2A7066June og Thomas_WEB.jpg