Sommeren er over, høsten ligger foran oss med mange muligheter

Vi er allerede halvveis ute i august og høsten banker på døren. En høst jeg virkelig ser frem til. Jeg har flere spennende prosjekter planlagt. Nye spennende temafotograferinger for både gutter og jenter. Høsten er også en fin tid for utendørsfotograferinger med klare høstfarger og vakkert lys. 

Tidligere i år hadde jeg Elsa minifotograferinger. Studioet mitt ble fylt av små prinsesser som koste seg enormt. Det å få lov til å være Elsa og få bilder av seg selv som Elsa på veggen var veldig spesielt for alle sammen. Visningstimene var litt mer rettet mot barna enn de vanligvis er. 

Nyfødtfotograferinger har det også blitt en god del av. Det er så morro å fotografere disse små barna. Så uskyldige, skjøre og bare noen dager gamle. Foreldrene har ventet i 9 måneder på å møte barnet sitt. Og man ønsker gjerne å fryse tiden. Da er det fint å ha nyfødtbilder å se tilbake på når barnet vokser. 

Jeg har vært så heldig å få dekorere Nedre Glomma Dyreklinikk med bilder. Både i resepsjonen og på behandlingsrommene. Etter et modelsøk på Nedre Glomma Dyreklinikk sin Facebook side hadde vi 6 hunder og 2 katter klare for fotografering. Flere bilder kommer til å bli delt senere.