Julen nærmer seg! Er årets julegave kanskje bilder eller en fotografering? Valgfri fotografering 200kr.

Gi bort en personlig gave til jul. Den perfekte gaven til foreldre, besteforeldre, onkler og tanter.

Et bilde av barn, barnebarn eller søsken er en personlig gave som gir glede til mottakeren i mange år. Ønsker du å gi bort en betydningsfull gave? Da er dette tilbudet noe for deg. 

I hele november og desember har jeg tilbud på fotografering. Alle fotograferinger koster 200kr. Og gjelder også kjøp av gavekort og fotograferinger som bestilles til over nyttår. 

Det blir også egen julemeny på visningstimen med gode priser. 

Les mer om de forskjellige fotograferingene her

Ta kontakt for å bestille time eller for mer informasjon

Familiefotografering tar jegbåde i studio og ute i natur. Familiefotografering hos meg kan omfatte portretter av hvert enkelt familiemedlem, bilder av barna enkeltvis, sammen og selvfølgelig bilder av hele familien. 

Søskenfotografering smelter besteforeldres hjerter. Kanskje man til og med kan organisere så man får med alle barnebarna på en fotografering? 

Nyfødtfotografering dokumenterer starten på et nytt liv. Nye minner skal skapes. Nyfødte vokser og forandrer seg fort. Dagene flyr unna og plutselig er barnet blitt en måned, og så et år. Ta vare på minnene og del de med andre.

Barnefotografering kan være så mangt. Fra ettåringen til konfirmanten. Det kan være pene portretter eller morsomme bilder. Valget er ditt. 

 

Gjelder ikke hundefotografering og bryllupsfotografering