Bryllupsfotograferingen til Terese og Kristine i Hafslundparken

Kjærlighet og bryllup hører sammen. 15 mai 2015 sa Terese og Kristine ja til å dele resten av livet med hverandre. 

Etter vielsen hadde vi en morsom bryllupsfotografering i vakkert lys på Hafslund Hovedgård. Romantiske bryllupsbilder som viste kjærligheten deres ble tatt, sammen med morsomme bilder som får frem glede og latter. 

Det blåste godt denne dagen så vi hadde ikke akkurat behov for vindmaskin. Så det var en utfordring var å få blitzen til å stå oppreist og håret til å være der vi ønsket.  

Vi ønsket en bryllupsfotografering med fine bilder men litt utenfor det tradisjonelle og syntes de traff mitt i blinken! Det var for det første en gøy fotografering og man merket de var veldig nøyaktige på poseringene som jo er så viktig for et godt bilde. Når bildene kom ble jeg målløs, kunne nesten ikke tro det var oss! Vi kunne ikke fått bedre bilder og ikke minst en gøyere fotografering til tross for sterk vind i alle retninger. Kanon innsats og anbefaler på det sterkeste hvis du har sans for detaljer og vil få best ut av minnene.
— Terese og Kristine