Bilder fra gravidfotograferingen og nyfødtfotograferingen til Camilla

Oppdateringer her på bloggen er ikke det jeg er flinkest til. Og det merker jeg veldig godt sånn som nå når jeg skal legge ut bilder fra Camilla sin gravidfotografering og nyfødtfotografering

Camilla og Per Einar kom til meg for gravidfotografering i august for et år siden. Så nå er det på høy tid å få vist bildene her. På gravidfotograferingene har man mange valg for uttrykk på bildene. Camilla ønsket mørke bilder i undertøy som viste frem magen. Somregel er det den fremtidige mor som bestemmer hva slags bilder som skal taes og far må være med. Per Einar var veldig sporty og stilte opp på alle bilder vi ønsket å ta. Det er veldig morro når far stiller opp, for det gjør hele opplevelsen rundt gravidfotograferingen mye mer spesiell. 

I oktober var Robin kommet til verden og det var klart for nyfødtfotografering. Vi fokuserte på å ta nyfødtbilder som stod i stil med gravidbildene og som ville passe inn i huset til Camilla og Per-Einar. 

Robin var ikke veldig interessert i å sove. Men vi klarte å jobbe fint med han allikevel og fikk bilder både hvor han sov og var våken.