Ettårsfotografering av Kasper

Kasper var på ettårsfotografering tidligere i år. Kaspers mamma ønsket bilder tatt på grå bakgrunn. Med et sjarmerende smil og godt humør gjorde Kasper at fotograferingen ble til en lek. Selv om jeg har et godt utvalg av rekvisitter med bla biler, fly og annet spennende gjorde vi det enkelt på fotograferingen. Enkle fargetoner som harmonerer. 

Siden Kaspers pappa er Manchester United fan og hadde ønske om å få tatt bilde av Kasper i fotballdrakt. Her passet det bra med noe helt annet enn det enkle. Derfor tok vi tøffe bilder på rød bakgrunn som er Manchester United sin farge. 

Det skjer veldig mye med barna når de runder ett år. Derfor er denne tiden veldig spennende å fotografere. Ta gjerne kontakt hvis du ønsker ettårsfotografering av ditt barn eller har noen spørsmål.