Familiefotografering - 5 generasjoner

For snart ett år siden kom Ann-Cathrin til meg med en artig utfordring. Hun ønsket å få tatt bilder av gutten sin på 9 måneder. Sammen med seg selv, mor, bestemor, oldemor og tippoldemor. Hun ville også ha familiebilder av seg, mannen og alle tre barna. Søskenbilder og bilder av minsten alene. Ann-Cathrin visste også hva hun ønsket å bestille. Hun ville gjerne ha album og innrammete bilder. At hun ga beskjed om dette på forhånd gjorde jobben min ganske mye enklere. For da viste jeg hva jeg måtte fokusere på. Og at jeg måtte passe på å ta bilder som også passet til album.

Første utfordring med fotograferingen var å tenke på bildeuttrykk og posering av 5 generasjoner. Når man har et spenn fra barn til tippoldemor så er det viktig at alle kan være komfortable. Tippoldemor kan ikke bare plasseres på gulvet. Så jeg fant ut at jeg måtte bruke en sofa. Og en sofa som passet inn på bildene hadde jeg ikke. Så jeg bestemte meg først for hvilken bakgrunn jeg ønsket å bruke på bildene, så startet jobben med å lete etter riktig sofa. På www.finn.no er det mye rart å finne. Utvalget av antikke sofaer er ganske stort. Men prisene og størrelsene varierer enormt. Til slutt falt valget på sofaen under. Den hadde riktig størrelse og uttrykk og passet fint inn i studio og på bildene.

familiefotograf-familiefotografering

Generasjonsbildene og familiebildene ble tatt i sofaen. Mens bildene av søsken og minsten alene ble tatt rett på gulv og mot forskjellige bakgrunner.

familiefotograf-familiefotografering-fem-generasjoner-mor-og-barn
barnefotograf-barnefotografering-babyfotograf-babyfotografering
barnefotograf-barnefotografering-baby-barn-fotograf-babyfotograf-søskenfotograf-søskenfotografering
barnefotograf-barnefotografering-baby-barn-fotograf-babyfotograf-søskenfotograf-søskenfotografering-2
familie-familiefotograf-familiefotografering-familiefotografen

Album

Jeg tilbyr en rekke forskjellige album i forskjellige prisklasser. Ann-Cathrin ønsket et album som ikke var likt det alle andre har. Så derfor endte valget på Glacé albumet fra Album Epoca. Dette er min leverandør av eksklusive album, som er håndlagd i Italia. Kvaliteten på montering og materialer overgår alt jeg har funnet i Norge. Albumet Ann-Cathrin bestilte var på 30x30cm og har hvit utside. Glacé er et album til barnebilder. Det fåes i babyblå, babyrosa og hvit utside.