Diva og Bazinga

Diva og Bazinga - To flotte Staffordshire Bull Terriere

Diva og Bazinga var innom for hundefotografering i Oslo i fjor høst. To veldig flinke hunder, som var enkle å dirrigere og få til å gjøre det vi ønsket. Diva hadde med seg en koffert med britisk flagg på. Og jeg hadde med en del smykker til henne siden hun er en diva. Bazinga som forresten er oppkalt etter "Bazinga" uttrykket til Sheldon Cooper i The Big Bang Theory var fortsatt bare en valp under fotograferingen. Og en av de absolutt mest tålmodige og medgjørlige valpene jeg har hatt på fotografering.

Eier kjøpte også to lerret fra fotograferingen. Ett med hver hund. Lerretene ble både jeg og eier kjempefornøyd med og de kom vistnok raskt opp på veggen.

Jeg planlegger ny fototur til Oslo 12 og 13 oktober. Da setter jeg opp fult studio og du har mulighet til å få tatt bilder av din hund.