Eksperimentering med nye bakgrunner til hundefotografering

I helgen hadde jeg flere hundefotograferinger i Oslo. Bla annet en kjempespennende hundefotografering med gruppebilde av 8 hunder. Bilder fra disse fotograferingene blir lagt ut senere.

Når jeg først var i Oslo tenkte jeg å benytte muligheten til å dra innom fotovideo for å titte på litt nytt utstyr. Så først kjøpte jeg to nye reflektorer som jeg ble veldig fornøyd med. Jeg så også på noen nye bakgrunner som jeg har tenkt på å kjøpe en stund. Men bestemte meg for å vente litt med å kjøpe de. Måtte tenke litt igjennom hvilke farger jeg ønsket. Så på lørdag ble det en ny tur ned på fotovideo sammen med Ann Charlott så vi kunne få sett på bakgrunnene sammen og diskutert litt. Kom frem til at jeg skulle prøve blå og brun i første omgang. Og evt kjøpe flere farger senere.

Vel hjemme igjen måtte jeg teste disse nye bakgrunnene. Og de nye reflektorene. Så da måtte Frost og Ylva stille opp som modeller. Heldigvis stortrives de i rollen, selv om Ylva var litt trøtt når jeg vekket henne 22.30 fordi jeg måtte ta ett bilde til.

Jeg er veldig fornøyd med bakgrunnene og lyssettingen jeg har benyttet på de. Og gleder meg til å benytte de på en hundefotografering. Kanskje din hund blir den neste som får prøve de?