Familiefotografering, 1årsfotografering, gravidfotografering og hundefotografering er morro.

Full pakke med familiefotografering, 1års fotografering, gravidfotografering og hundefotografering

I sommer kom Marthe og Espen på fotografering med Iselin på 1år og Staffordshire Bull Terrieren Sheriff. Marthe og Espen ønsket å få tatt 1årsbilder av Iselin, noen bilder av Iselin og Sheriff sammen, et familiebilde og gravidbilde.

Vi startet med å ta bilder av Iselin. Hun var et skikkelig sjarmtroll som elsket å bli fotografert. Hun smilte og lo og var veldig enkel å jobbe med. Jeg synes vi fikk veldig mange fine bilder av henne. Vi tok bilder med litt forskjellige tilbehør.

Og så var det dags for Sheriff å entre studio for et bilde sammen med Iselin. Sheriff syntes egentlig ikke noe særlig om det, men ble mer og mer medgjørlig. Så vi fikk tilslutt ett fint bilde. Iselin fikk så ta en pause mens vi fotograferte Sheriff alene. Vi fikk raskt tatt noen fine bilder og gikk videre til en morsom familiefotografering.

Familiefotograferingene er alltid underholdende og krevende. Alle skal se i kamera, alle skal være glade og fornøyde, smile riktig osv. Men til slutt endte vi opp med et fint bilde av alle sammen :)

Gravidfotografering

Gravidfotografering er noe jeg først har begynt å gjøre den siste tiden, men det er noe jeg synes er veldig morsomt å gjøre. Man får jobbet med lys og skygger på en anderledes måte enn ved "vanlig" fotografering. Alle bildene fra fotograferingen kan du se under her