Konsertfotografering med Bits Between

Konsertfotografering - en ny erfaring

Tidligere i år når jeg fotograferte Stine og Christian, ble jeg spurt av Christian om jeg tok band/konsertbilder. Jeg hadde ikke erfaring med dette fra før, men kjenner godt til fotostilen på konsertfotografier. Så jeg tok på meg oppdraget og fikk fotografere et band med mye fart, energi og intensitet.

Lørdag 15. juni var det klart for fotografering. Bits Between skulle ha konsert på Tivolikjellern i Moss. Møtte opp i god tid og fikk med meg oppvarmingsbandet Your Epitaph. Et annet ungt fremadstormende band. Bits Between er forresten et ganske mye omtalt band i år. De kom seg blandt annet til finalen i Urørt kåringen, og har spilt konserter på Hovefestivalen, Slottsfjell festivalen, Månefestivalen for å nevne noen. Så å få lov til å fotografere de syntes jeg var skikkelig morsomt.

Når konserten startet var det fullt kjør. Vokalisten hadde enorme mengder energi og lagde et forrykende show, og de andre bandmedlemmene var ikke langt unna i energinivå. Lydnivået var også høyt og jeg angret ganske fort på at jeg ikke hadde tatt med meg ørepropper. Spesielt når jeg fotograferte rett forran PA-anlegget. Jeg hadde frie tøyler og kunne fotografere hvor jeg ville. Dette prøvde jeg å utnytte så mye som mulig. Og det gjorde også at jeg kom til noen spennende vinkler. Under kan du se bildene. Håper du liker de.