Design av hjemmeside

I dag har de fleste firma en hjemmeside. Mange av disse har en del år på baken og fungerer ikke lenger like godt. En stor del av brukerne sitter ikke lenger og surfer på pc. De bruker mobil og nettbrett. Og den gamle siden som ble designet til pc'er er ikke tilpasset denne nye hverdagen. Når jeg designer hjemmesider har legger jeg stor vekt på at sidene skal være responsive. Altså fungere like godt på pc, mobil og nettbrett. 

I tillegg er det viktig med en hjemmeside som er gjennomtenkt i forhold til målgruppe, flyt, tekster, design og ikke minst søkemotoroptimalisering. For hva hjelper det en god hjemmeside om man ikke finner den på google?   

wordpress-logo-notext-rgb.png

Wordpress

Wordpress som grunnfjell på din hjemmeside er et godt valg for sider hvor du ønsker full kontroll over uteseendet. Wordpress er en kraftig platform med store muligheter. 

I Wordpress designer jeg sider ved hjelp av themes. Jeg benytter themes med kraftige verktøy, themes som er godt tilpasset mobil og nettbrett. Og med mulighet for nettbutikkløsning.

Jeg designer nettsider tilpasset ditt firmas identitet. Og legger mye vekt på brukervennlighet og flyt på siden. Det er veldig viktig at sidene har en gjennomtenkt oppbygging. 

Squarespace

Squarespace er som wordpress en kraftig platform for din hjemmeside. En del av forskjellen ligger i at hos Wordpress må man skaffe hosting til siden selv. Hos Squarespace ordner de med hosting. Squarespace er noe mer brukervennlig enn Wordpress og kan være lettere å gjøre oppdateringer på selv. 

Uavhengig av om man velger Squarespace eller Wordpress så er det oppbyggingen av hjemmesiden som er det viktige. Og at alle deler av siden er gjennomtenkt. En helhetlig profil og tankegang er også viktig og alt dette får du hjelp til hos Studio Hodne. 

Sider laget i Squarespace fungerer veldig bra på mobil, nettbrett og annet med liten skjerm. 

Søkemotoroptimalisering

Søkemotoroptimalisering er noe av det viktigste med en hjemmeside. For hva hjelper det vel med en flott side hvis ingen finner den? Jeg tar søkemotoroptimalisering med i prosessen helt fra starten av. Linker, titler, tekster skal være gjennomtenkt for best mulig treff hos google. 

For å få en så god søkemotoroptimalisering som mulig er det viktig å vite hvilke søkeord brukerne benytter. Google Adwords reklamer er veldig nyttig for å få innsikt i hvilke søkeord som er viktige. 


Design av logo/firmaprofil

En logo er firmaets identitet utad. Og er ofte det første en kunde ser. Derfor er det viktig at logoen er tydelig og passende for firmaet. Studio Hodne tilbyr design av logo og komplett firmaprofil. Jeg tilbyr også design av brosjyrer, flyers og annet reklamemateriell til konkurransedyktige priser. Ta kontakt for prisoverslag.