Visningstimen

Hva er en visningstime?

Når du bestiller fotografering hos meg følger det alltid med en gratis visningstime med i prisen. Visningstimen er ofte 2-3 uker etter fotograferingen. Her kommer du tilbake til studio for å se bildene som ble tatt under fotograferingen. Det er her du bestemmer hvilke fotografier du ønsker å kjøpe. 

Flere og flere fotografer går i dag bort fra det å ha visningstime og selge forstørrelser. Man får se bildene på et webgalleri og får høyoppløselige bilder på en CD. Men der blir de ofte værende. Jeg synes bildene fortjener mye mer. De fortjener å bli rammet inn profesjonelt og hengt på veggen slik at alle kan få ta en del av bildene. De fortjener å bli forstørret på holdbart papir med topp kvalitet.

Jeg har valgt å ha visningstime for å vise fram bildene jeg har tatt. Jeg ønsker at du skal få en god opplevelse når du får se bildene for første gang. Det er viktig for meg å kunne veilede deg til å gjøre et riktig kjøp. Jeg har prøver og eksempler på rammer, lerret, album og papir, noe som gjør at du kan få et godt inntrykk av det du ønsker å bestille. Du slipper bomkjøp. Jeg har satt sammen pakkeløsninger som gjør det enkelt å velge det som passer deg best.

Alle bestillinger som overstiger 3600,-kr følger det med CD med alle bildene fra fotograferingen i lav oppløselig format (Med liten logo i hjørnet). Jeg selger ikke CD med høyoppløselige filer da jeg ønsker å kvalitetsikre mitt arbeid som fotograf.   

Før visningstimen

Før visningstimen kan det være greit å tenke litt igjennom hva du ønsker av bilder. Hvor i huset du tenker at bildene skal henge, og hvilken størrelse kunne du tenke deg. Man kan og høre med andre i familien om de ønsker bilder, eller evt ta med f.eks foreldre/besteforeldre på visningstimen.