Sommeren er over, høsten ligger foran oss med mange muligheter

Vi er allerede halvveis ute i august og høsten banker på døren. En høst jeg virkelig ser frem til. Jeg har flere spennende prosjekter planlagt. Nye spennende temafotograferinger for både gutter og jenter. Høsten er også en fin tid for utendørsfotograferinger med klare høstfarger og vakkert lys. 

Tidligere i år hadde jeg Elsa minifotograferinger. Studioet mitt ble fylt av små prinsesser som koste seg enormt. Det å få lov til å være Elsa og få bilder av seg selv som Elsa på veggen var veldig spesielt for alle sammen. Visningstimene var litt mer rettet mot barna enn de vanligvis er. 

Nyfødtfotograferinger har det også blitt en god del av. Det er så morro å fotografere disse små barna. Så uskyldige, skjøre og bare noen dager gamle. Foreldrene har ventet i 9 måneder på å møte barnet sitt. Og man ønsker gjerne å fryse tiden. Da er det fint å ha nyfødtbilder å se tilbake på når barnet vokser. 

Jeg har vært så heldig å få dekorere Nedre Glomma Dyreklinikk med bilder. Både i resepsjonen og på behandlingsrommene. Etter et modelsøk på Nedre Glomma Dyreklinikk sin Facebook side hadde vi 6 hunder og 2 katter klare for fotografering. Flere bilder kommer til å bli delt senere. 

Et år med forandringer går mot slutten

Når nyttårsaften nærmer seg synes jeg det er koselig å se tilbake på året som har vært og alt det spennende som har skjedd. Og så se fremover mot det nye året og alt det som er planlagt. 

2015 har vært et år med store forandringer for Studio Hodne. Året begynte som Hodne Design. Når jeg startet firmaet drev jeg hovedsaklig med grafisk design og da var dette et passende navn. Men etterhvert som fotografering tok over mer og mer av arbeidsmengden og fokuset følte jeg at det var på tide med en endring. Derfor ble navnet endret til Studio Hodne AS. Nå driver Studio Hodne med foto, design og video. 

Gjennom året har jeg blitt kjent med mange spennende familier. Noen er returnerende kunder og noen er helt nye. Jeg føler meg veldig priveligert som får ta del i å fange minner og historier for familier gjennom bla. nyfødtfotograferinger, familiefotograferinger, nyfødtfotograferinger og bryllupsfotograferinger. 

En av tingene jeg hadde det veldig morsomt med i år var alle julekortfotograferingene. Skape et innendørs vinterlandskap og utfordre meg selv med å lage steiner i gips osv. Jeg fikk veldig mange hyggelige tilbakemeldinger på julekortene og at de rørte folk. Det setter jeg veldig pris på. 

2016 kommer til å bli et veldig spennende år. Jeg har planlagt flere spennende minifotograferinger for barn. Og har en rekke andre nye og interessante ting planlagt. 

Jeg ønsker å takke alle som har vært innom meg i år på fotografering for at dere har gitt meg den æren det er å få ta alle de viktige bildene. Og samtidig ønske nye og gamle kunder velkommen i 2016. 

Her kommer noen bilder fra året som har vært. Det er bilder fra fotograferinger og noen private bilder. Til slutt er det et lite utvalg av bilder fra årets julekortfotograferinger. 

Hundefotograferinger 

Hundefotograferinger 

Bryllupsfotograferinger

Bryllupsfotograferinger

1års fotografering

1års fotografering

1års fotografering

1års fotografering

Familiefotograferinger og søskenfotografering

Familiefotograferinger og søskenfotografering

Familiefotograferinger med hund

Familiefotograferinger med hund

Nyfødtfotograferinger

Nyfødtfotograferinger

Små og store barn

Små og store barn

En av årets mange koselige turer i skog og mark med hundene

En av årets mange koselige turer i skog og mark med hundene

Julekortfotograferinger

Julekortfotograferinger

Godt nytt år! Sees i 2016