I dag er det verdens prematurdag og her er vår historie

I dag er det verdens prematurdag og her er vår historie

19 august er en flott lørdag. Jeg er på jobb og fotograferer to bryllup. Senere på dagen er vi i middagsselskap hos mamma og koser oss med reker og krabber. Lite viste vi da at dette skulle bli den siste normale dagen på en god stund. 

Read More

Bli med inn i Snøfall på en magisk julekortfotografering

Julekort-julekortfotografering-jul-vinter.jpg

Vi nærmer oss julen med stormskritt og tiden for å sende julekort er her. Ta julekortbilder hos meg og få ferdige kort klare til utsending. Jeg designer unike kort og du får mulighet til å bestemme tekst på kortene selv. 

Nytt i år er at du kan velge mellom en kortpakke og en filpakke. Det er også  mulig å bestille flere kort, samt forstørrelser til gode priser. 

Filpakken

  • 1 høyoppløselig bilde
  • Ca 10 lavoppløselige filer med logo

Kortpakken

  • 10 julekort i konvolutt
  • Ca 10 lavoppløselige filer med logo

Fotograferingen foregår i rolige omgivelser og det blir satt av 30 minutter for å unngå stress. 

Julekort-julekortfotografering-jul-vinter-pris.jpg

Tilbud på høstfotografering med høyoppløselige filer

høst-høstfoto-høstfotografering--8.jpg

Høsten er en magisk tid for utefotografering. Benytt sjansen nå til å ta barnefotografering, kjærestefotografering, familiefotografering eller portrettfotografering ute! 

Høsten har mange fotomuligheter. I skogen, parken eller ved vannet. Med gule og røde blader på trærne og et varmt høstlys ligger alt til rette for en fantastisk fotografering. Ta med matchende høstklær og kom på fotografering. Bildene fra fotograferingen kan være den perfekte julegaven til familien. 

Så lenge været og forholdene tillater det vil jeg tilby høstfotografering med 6 høyoppløselige filer og ca 50 lavoppløselige filer for 3 000kr. Spar 1 500kr. 

Klar for en stor forandring

Det siste året har det skjedd flere store forandringer. Blant annet nytt hus. Og nå, sist i rekken… Baby! 

I november venter vi en liten tass. Og denne gangen blir det en tobeint en. Det er ikke bare Frost som er spent på hvordan dette kommer til å bli.  Vi har allerede begynt å handle inn alt mulig. Tidlig ute? hehe. 

Det blir en veldig spennende forandring og første barnebarnet i familien. Kommer helt sikkert ikke til å bli en bortskjemt unge. De fremtidige besteforeldrene er i ekstase og gleder seg.

Som en ekstremt musikkelskende fremtidig far har det vært viktig å finne de riktige klærne. Og de to første bodyene vi fikk var disse to. Med de i hus er alt klart for babyen! 

Due date: 
Så når kommer den fremtidige metalheaden? Termin er 8.november. Midt i travleste tiden med julekortfotograferinger og julegaver som skal produseres. Heldigvis er det ikke jeg som skal føde, og med studio 5 meter fra ytterdøren og en fantastisk fremtidig kone så skal dette gå :) Det meste vil gå derfor omtrent som normalt selv om kapasiteten kanskje blir litt redusert.

Nyfødtfotografering med Cecelia. Nydelige nyfødtbilder.

Cecelias nyfødtfotografering var den første av en rekke fotograferinger jeg hadde med henne frem til hun ble ett år. Med på fotograferingen var også storebror William som jeg hadde tatt nyfødtbilder av to år tidligere.

Som nyfødtfotograf er jeg så heldig at jeg får bli kjent med mange fantastiske familier. Og kjent med barna deres fra de er små. William har blitt tre år nå og har vært med på så mange fotograferinger at han har blitt skikkelig varm i trøya.

Cecelia var blitt en uke gammel når vi hadde nyfødtfotografering. Hun var veldig rolig og sov mesteparten av fotograferingen.  I tiden etter har jeg fotografert Cecelia en gang i måneden. Og vi tok månedsfotograferinger frem til hun var ett år gammel. Dette er en ny type fotografering hos meg, som jeg vil skrive mer om i en senere bloggpost. 

 

Nyåpningstilbud

oppusset-studio-hodne-nyaapning-fotograf-sarpsborg-fredrikstad

Endelig kan jeg vise frem mitt nyoppussede studio. Og i den forbindelse har jeg nyåpningstilbud! 

En lang oppussing med totalrenovering har resultert i et koselig studio med varm og god atmosfære. Dette vil jeg feire med et godt tilbud på fotografering.

Få en time fotografering til 200kr. Time må bestilles innen 11.juni og må gjennomføres innen utgangen av august 2017. 

Ustabiltværtilbud på fotografering - til 15.mars

Enkelte dager virker det som at våren er på vei. Neste dag snør det. Derfor kjører jeg ustabiltværtilbud frem til 15.mars. Valgfri fotografering for 200kr.  

I tillegg til dette gir jeg de 5 første som bestiller time 10% rabatt på første bildebestilling. 

Alt ligger til rette for en morsom fotografering med flotte bilder som resultat. 

Ta kontakt om du ønsker å bestille time eller mer informasjon

* gjelder ikke hundefotografering og bryllupsfotografering
* fotografering må bestilles før 15.mars, men kan gjennomføres senere. 
* bilder, forstørrelser etc kjøpes separat

Studio Hodne har flyttet

hund-hundefotograf-hundefotografering-fotograf-hodnedesign-pål-hodne-.jpg

Rett før jul flyttet jeg, Ann Charlott, Frost og Ylva inn i vårt nye hus. Og med på flyttelasset ble også Studio Hodne. Nå finner dere meg i Losbakken 2. I et koselig studio hvor jeg gleder meg til å ta imot hunder og mennesker. 

Jeg gleder meg til å bygge opp et nytt studio og ser virkelig frem til mange spennende fotograferinger i året som kommer. 

Sommeren er over, høsten ligger foran oss med mange muligheter

Vi er allerede halvveis ute i august og høsten banker på døren. En høst jeg virkelig ser frem til. Jeg har flere spennende prosjekter planlagt. Nye spennende temafotograferinger for både gutter og jenter. Høsten er også en fin tid for utendørsfotograferinger med klare høstfarger og vakkert lys. 

Tidligere i år hadde jeg Elsa minifotograferinger. Studioet mitt ble fylt av små prinsesser som koste seg enormt. Det å få lov til å være Elsa og få bilder av seg selv som Elsa på veggen var veldig spesielt for alle sammen. Visningstimene var litt mer rettet mot barna enn de vanligvis er. 

Nyfødtfotograferinger har det også blitt en god del av. Det er så morro å fotografere disse små barna. Så uskyldige, skjøre og bare noen dager gamle. Foreldrene har ventet i 9 måneder på å møte barnet sitt. Og man ønsker gjerne å fryse tiden. Da er det fint å ha nyfødtbilder å se tilbake på når barnet vokser. 

Jeg har vært så heldig å få dekorere Nedre Glomma Dyreklinikk med bilder. Både i resepsjonen og på behandlingsrommene. Etter et modelsøk på Nedre Glomma Dyreklinikk sin Facebook side hadde vi 6 hunder og 2 katter klare for fotografering. Flere bilder kommer til å bli delt senere. 

Minifotografering - Utendørs eller i studio hele juni

Sommeren er på vei mot oss for fullt. Og jeg vil feire det med å tilby minifotograferinger hele juni. 

Om sommeren er fotomulighetene uendelige. Man kan ha fotografering i parken, ved vannet eller på en av de mange lave fjelltoppene rundt om kring i området. Nå har du sjansen til å skape minner som varer. Ta med kjæresten, familien eller barna på en morsom minifotografering. 
 

Kr 1 200,-

  • Webgalleri med ca 20 bilder i lavoppløselig format

  • Forstørrelse på fotopapir i 20x30cm

  • 2 høyoppløselige fullredigerte bilder

  • Minnepenn med lavoppløselige og høyoppløselige bilder

  • Omtrent 30 minutter fotografering 

På en minifotografering er det satt av kortere tid enn på en vanlig fotografering. Derfor er det i studio bare mulig å få tatt bilder på en bakgrunn. 

* Lavoppløselige filer har logo i hjørnet bildet

*Kjøring i Sarpsborg inkludert - Utover dette tilkommer kjøregodtgjørelse

Stine og Anders sitt bryllup på Fredriksten festning

Bryllupsfotografering av Stine og Anders sitt flotte bryllup på Fredriksten festning i Halden

29. august i fjor hadde Stine og Anders et vakkert bryllup ute på Fredriksten festning i Halden.  Med nydelig vær lå alt til rette for en fantastisk bryllupsseremoni. 

Kanskje noe uventet for gjestene gjorde bruden sin entre via trappen over seremoniplassen. Hun ble fulgt ned trappen av sin far som overleverte henne til Anders før de sammen gikk opp til alteret. Før bruden kom brudepikene, hvor Anders sin eldste datter bar ringene. Hun leverte også ringene ved alteret. Vielsen hadde fin musikk og god stemning. 

Etter vielsen ble det skåling i champagne og litt prat med gjestene før alt av gjester og familie ble med på gruppebilder. Vi avsluttet fotograferingen med å ta bryllupsbildene i nydelige omgivelser på festningsområdet. Det ble både lekne og seriøse bilder. 

Ønsker du å se bilder fra tidligere bryllupsfotograferinger? Klikk her.
Ønsker du å se priser på bryllupsfotografering? Klikk her.

Ta gjerne kontakt om det er noe du lurer på eller legg igjen en kommentar :) 

Hva med en utendørsfotografering i det nydelige vårværet?

Utefotografering på våren gir utrolig mange muligheter.

I skogen kan barna leke, kose seg og få spennende bilder. I parken har man husker, benker og tilogmed dyr som kanskje vil være med på bildene. Lek i strandkanten og ved vannet lar barnet utfolde seg og får frem personligheten. Eldre barn har kanskje hobbyer som vi kan dra inn i bildene. Hva med en fotografering i skateparken? 

Ønsker du mer informasjon om utefotografering eller å bestille time? Ta kontakt

Lille Markus på 7 dager sine nyfødtbilder

Markus var 7 dager gammel når han kom på nyfødtfotografering sammen med mamma Kristine og pappa Thor Eivind. 

Som vanlig hadde jeg satt av god tid til nyfødtfotografering. På denne måten kan vi legge det godt til rette for at barnet skal få rolige omgivelser og den tiden det trenger for å falle til ro og sovne godt. Markus var en veldig rolig gutt som sov godt mesteparten av tiden de var i studio. 

Vi startet fotograferingen med familiebilder. Her tok vi også bilder av hele familien i Manchester United drakter. Thor Eivind hadde vært på Old Trafford på kamp og kjøpt drakter til hele familien. 

Når familiebildene var tatt fikk Markus en liten spisepause før vi fortsatte med bilder av han alene. I dyp søvn var han enkel å posere, noe som resulterte i mange fine bilder. 

Ønsker du tips før nyfødtfotograferingen kan du lese her

Ønsker du mer informasjon om nyfødtfotografering eller bestille time? Ta kontakt

Elsa minifotografering - La oss fange magien i Frost!

 

Ønsker du en minneverdig og morsom dag for din prinsesse? Mitt studio er forvandlet til et Frost-vinterland med snø, glitter og store isfjell. Jeg tilbyr Frost-inspirert fotografering for din prinsesse i en nydelig Elsa-kjole. Vi skal trylle fram snø og hilse på Olaf! Dette er en dag din prinsesse sent vil glemme. 

22-26 Februar har jeg satt av 10 timer til Elsa-fotografering. Jeg har 2 nydelige Elsa-kjoler i fleksible størrelser (str 110-140) som din prinsesse kan låne. Du kan også ta med egen kjole og tilbehør. 

Hvis du er interessert i å booke en time eller vil ha mer informasjon, ta kontakt. Det er lurt å booke tidlig da det er begrenset med timer.

Gleder meg til å lage magi med dere!

Jeg har satt sammen tre spennende bildepakker med rabatterte priser, Elsa, Anna og Olaf. Hvis du ønsker fotografering med mulighet til å bestille det du ønsker uavhengig av pakke så er Svein det rette valget for deg. 

Fotograferingen varer i 30 minutter og inkluderer fotografering av et barn. 

30 minutters fotografering
Valgfritt:
Innrammet bilde på 40x60cm i standardramme
35x53cm lerret montert på 3,2cm blindramme
Innrammet FineArtbilde på 32x48cm i valgfri ramme
Webgalleri hvor du får se igjennom bildene
Lavoppløselige bilder med logo levert på minnepenn

Pris: 3 200kr

30 minutters fotografering
Valgfritt:
Innrammet bilde på 30x40cm i standardramme
20x30cm lerret montert på 3,2cm blindramme
Webgalleri hvor du får se igjennom bildene
Lavoppløselige bilder med logo levert på minnepenn

Pris: 2 400kr

30 minutters fotografering
Innrammet bilde på 20x30cm i standardramme
Webgalleri hvor du får se igjennom bildene
Lavoppløselige bilder med logo levert på nett

Pris: 2 100kr

30 minutters fotografering
Webgalleri hvor du kan se igjennom bildene og velge hva du vil bestille

Pris: 600kr